cursusonderdeel

Eerlijk gezegd gebeurt het bij Rockview veel te weinig: het verzorgen van publicaties. Dat is in het verleden wel gedaan (o.a. als medeauteur van “Het Kalkboek” en artikelen in tijdschriften), maar de afgelopen tijd is daar geen sprake meer van geweest. Dat moet dus maar weer eens veranderen.

Op verzoek verzorgt Jeroen lezingen op maat voor gemeentelijke diensten, instellingen en bedrijven. De opdrachtgever, die voldoende bekend is met het expertiseterrein van Rockview, omschrijft zijn doel van de lezing, het onderwerp en de doelgroep.

Steeds meer bedrijven verzorgen één keer per jaar voor hun personeel een “kennisdag”, of iets dergelijks. En daarvoor is een lezing op maat, zoals door Rockview verzorgd met vaak een praktijkonderwerp, een geschikt onderdeel.

Cursusonderdelen die betrekking hebben op het werkterrein van Rockview worden door Jeroen gegeven, veelal in combinatie met een illustratieve stadswandeling. Een algemene “klacht” na afloop is wel dat de cursisten niet meer “normaal” naar een gebouw of object kunnen kijken. Cursusdonderdeel geslaagd, dus.

publicaties…

stel een vraag

lezing op maat